Chemische Peelings

Chemische peelings

 

 

Wat is een chemische peeling?

 

Bij een chemische peeling wordt de bovenste huidlaag met een exfoliërend middel verwijderd. Hiermee worden verschillende huidproblemen aangepakt. De huid herstelt zich na de peeling en onderdeel hiervan wordt de celgroei versneld. De huid heeft een verbeterde structuur waardoor deze er weer frisser en jonger uitziet.

 

 

De behandeling:

 

In overleg kiezen we samen welke peeling het beste is voor jouw huid en word er vertelt welke huidreactie je kunt verwachten. Vooraf aan de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de peeling. Na het aanbrengen zal de peeling een paar minuten een beetje warm/branderig aanvoelen. Na het verwijderen van de peeling kan de huid warm, rood en vlekkerig zijn. Daarom brengen wij na een peeling een zachte foam en een kalmerend masker aan.

 

Extra informatie:

 

U kunt een losse peeling ondergaan of in een kuurverband. Wij adviseren bij huidproblemen een kuur te doen van 3 tot 6 behandelingen. Elke twee weken een behandeling.

 

 

Eye Peeling

 

Een chemische peeling voor rondom de ogen om lichte oneffenheden, lijntjes en huidveroudering te behandelen. Minimale downtime. De huid zal niet vervellen, maar licht vernieuwen gedurende 1 week. Deze peeling kan los gedaan worden of in kuurverband voor een nog beter resultaat.

 

Light Peeling

 

Een chemische peeling voor de alle huidtypes. Helpt bij tekenen van veroudering, lichte littekens zonschade en geeft de huid een frisse en vernieuwde teint.

 

Anti Age Peeling

 

Een chemische peeling voor het gezicht om lichte oneffenheden, lijntjes/rimpels, littekens en huidveroudering te behandelen. Deze peeling kan los gedaan worden of in kuurverband voor een nog beter resultaat.

 

Beta Peeling

 

Een peeling die de strijd aangaat met verstopte poriën, mee-eters en onstekingen. Brengt snel acné onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken en littekens. Deze peeling kan los gedaan worden of in kuurverband voor een nog beter resultaat.

 

White Peeling

 

Een peeling speciaal ontwikkeld voor de huid met hyperpigmentatie. Een complete en zeer effectieve behandeling op basis van diverse ingrediënten met verhelderende eigenschappen. Deze peeling kan los gedaan worden of in kuurverband voor een nog beter resultaat.

 

 

 

 

.

Erkend

 

K-beauty is erkend.

 

Een erkend diploma staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die een erkend diploma heeft, dan kunt u er zeker van zijn dat deze:

 

• in het bezit is van het vakdiploma

• rechtmatig gevestigd is

• volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt

• vakgerelateerde workshops volgt

Contact

 

Kim Hoogendoorn

Boslaan 20

2761 VZ Zevenhuizen (zh)

 

KvK Gouda 52 41 60 62

BTW 2029.07.922.B01

IBAN: NL62 RABO 0301 4775 58

 

Telefoon (06) 83 70 82 09

E-mail info@k-beauty.nl

Internet www.k-beauty.nl