Fillers en Mesotherapie

MESOGUN FILLERS

Informatie


Wilt u van lijntjes/rimpeltjes af of net wat vollere lippen op een natuurlijke manier?


Maak dan uw afspraak voor de hyaluronzuur fillers of mesotherapie. Onze mesogun is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. We kunnen de lippen meer volume geven, het vult lijntjes en rimpels op en geeft direct een mooi resultaat.


Daarnaast kan de mesogun zorgen voor een goede hydratie van de huid en huidverbetering van het gelaat, decolleté en hals. De mesogun is uitgerust met een intelligent programeerbaar systeem dat in staat is om hyaluronzuur in te brengen. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is. Een behandeling is eenvoudig en zeer effectief. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. 

Wat is Hyaluronzuur


Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de

hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het hyaluronzuur gehalte van de huid ieder jaar af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die in het hele lichaam aangetroffen wordt, zijn allergische reacties zeer zeldzaam.


Kortom; hyaluronzuur is een veilige filler die na 6 maanden door het lichaam zelf wordt geabsorbeerd.

Het is dus geen permanente filler maar geeft een tijdelijk resultaat.Verschil tussen Mesotherapie en Fillers

Bij een Mesotherapie behandeling wordt er in het gezicht en/of decolleté druppels hyaluronzuur geinjecteerd.

Dit geeft de huid een egale en zachte uitstraling en de fijne lijntjes verdwijnen. Mesotherapie is geen opvulling maar een boost voor de huid. Bij Fillers worden de diepere lijnen opgevuld en/of kunnen de lippen op een natuurlijke manier voller gemaakt worden.


Nazorg

Gebruik 48 uur geen make-up

Het is aan te raden de huid 48 uur droog te houden

Geen inspannende activiteiten tot 24u na de behandeling

Gedurende één week na de behandeling niet drukken op de behandelde plaatsen

Gedurende twee weken geen gebruik maken van sauna/stoombad

Gedurende twee weken geen landurige blootstelling aan zon/zonnebank